DOTAKNUO DNO

Balotelli je najgori napadač Premiershipa!

19.10.2014 u 18:32

Bionic
Reading

Liverpool nije potrošio mnogo novca da bi u svoje redove doveo uglednog Marija Balotellija, ali zasad se i to malo milijuna funti čini previše, jer igra katastrofalno…

Klub s Anfielda ostvario je dramatičnu 3:2 pobjedu kod QPR-a, uz pregršt preokreta u sudačkoj nadoknadi. Gostujući navijači bili su zadovoljni s tri nova boda, ali bijesni na napadača Marija Balotellija koji je ponovo nizao promašaje, uz dvije prilike koje spadaju u kategoriju 'mrtvi ziceri'.

Balotteli ruši rekorde Premiershipa. Igrač je s najviše uzastopnih udaraca prema golu bez postignutog pogotka, a sa svojih 10 potrošenih pokušaja protiv Evertona i 7 protiv QPR-a postavio je nove standarde loše efikasnosti.

Mario je stigao do brojke od deset uzastopnih utakmica bez postignutog gola u elitnom engleskom nogometnom natjecanju i prijeti srušiti osobni rekord iz doba Cityja, od 12 susreta 'suše'.

U Liverpoolu su znali da je dovođenje problematičnog 24-godišnjaka kocka koja se itekako može isplatiti, ali i biti katastrofa. Zasad je ovo drugo, na Rodgersu je da odluči hoće li imati i dalje strpljenja s Talijanom ili će dati priliku nekom drugom.

'Redse' ovaj tjedan na Anfiledu čeka okršaj s Realom. Ako će igrati kao protiv QPR-a, loše će se provesti…