SAMO JE ATLETICO VAŽAN

Simeone se izvikao na Mandžu i društvo: Svi ste zamjenjivi!

17.10.2014 u 11:23

Bionic
Reading

Nakon reprezezntativnih obaveza igrači se u pravilu u klubove vraćaju iscijeđeni. No, trenera madridskog Atletica Diega Simeonea to nimalo ne zanima i ne libi se svoj stav vrlo jasno iznijeti igračima

Tijekom Atleticovog treninga novinarima koji prate klub nije bilo dozvoljeno praćenje vježbanja. No prema navodima istih, sve su čuli i s 'druge atrena barikade'. Španjolski mediji pišu kako je sjajni argentinski strateg u jednom trenutku zaustavio trening i iz petnih žila krenuo urlati na svoje igrače:

'Za mene nema sigurnih članova prve postave, zapamtite to svi! Imena uopće nisu važna, samo Atletico Madrid. Ako je netko umoran svi ćete trčati za njega,' pišu Španjolci da se čulo 'do Barcelone'.

Nema sumnje da se radnik za primjer Mario Mandžukić nije našao na udaru kritika bijesnog trenera, a tome u prilog ide i još jedna špijunska informacija objavljena u španjolskim medijima. Snimili su da Simeone za nedjelji ogled s Espanyolom uigrava udarni sastav: Moyá, Juanfran, Giménez, Godín, Ansaldi; Mario, Gabi, Koke, Arda, Raúl García i Mandžukić. Ako mu netko u međuvremenu ne digne previše tlak.