MRŽNJA ISPRED NOGOMETA

Kapetan Albanije: Napadnuti smo, UEFA mora nešto poduzeti!

15.10.2014 u 08:20

  • +25

Beograd: Tučnjava i neredi na utakmici Srbije i Albanije

Izvor: Reuters / Autor: Marko Đurica

Bionic
Reading

Nogomet je izgubio bitku od mržnje. Kvalifikacijska utakmica između Srbije i Albanije je prekinuta, a odmah nakon ovog susreta svoje mišljenje o situaciji dali su kapetan gostujuće nacionalne vrste Lorik Cana te predsjednik njihovog Nogometnog saveza Armand Duke

Nakon prekida koji je nastao zbog sukoba među igračima umiješali su se i huligani s tribina te je nastao kaos. Sudac je odlučio de se dvoboj ne može nastaviti.

'Nakon što smo napadnuti, i to ne samo od navijača, za vlastitu sigurnost s delegatima UEFA-e napustili smo teren. Nakon analize stanja odlučili smo da se susret ne može nastaviti. Mi smo do prekida igrali vrlo dobro, a sada je na UEFA-i da poduzme odgovarajuće mjere', govorio je Cana te dodao:

'Odnosi između dvaju saveza i igrača bili su dobri. Mi možemo naše glave držati uzdignuto, nemamo se čega sramiti, a nadam se da se ovo neće ponoviti.'

Slično razmišlja i prvi čovjek AFF-a Armand Dujke.

'Umorni smo od ovih stvari koje su se dogodile. Nogomet je izgubio, ali naši igrači su poštovali pravila i dostojno predstavljali naš narod', rekao je Duke.

Ružne scene