NEĆE VIŠE NIKAD

Nije dopustio Mandži da izvede penal i zbog toga je požalio!

05.10.2014 u 08:54

Bionic
Reading

Iako je Simeone Marija Mandžukića zadužio za pucanje kaznenih udaraca u Atleticu, Guilherme Siqueira silom je htio pucati penal protiv Valencije i to je bila kriva odluka...

Brazilski 28-godišnji bek jedan je od najvećih tragičara u porazu Atletica kod Valencije. 'Imao je želju osjetiti se važan u Atleticu,' pomalo ga ismijava Marca nakon što je Mandžukiću preoteo loptu uoči kaznenog udarca na kraju prvog poluvremena.

Siqueira je bio stalni izvođač dok je igrao za Granadu, no protiv Valencije nije dobro obavio posao. Diego Alves mu je s lakoćom skinuo i došao do brojke od čak 13 obranjenih penala u Primeri.

'Guilherme je uzeo loptu. Izvođač je inače Mandžukić. Tražio me da puca i rekao sam mu da može. Vrlo jednostavno. U karijeri je promašio dva penala i oba za Atletico. Nakon ovog će ih teško ponovo pucati,' izjavio je nezadovoljni Diego Simeone nakon susreta.

Atletico je izgubio 3:1, uz bizarni autogol Mirande i čak tri primljena u prvih 13 minuta. Eventualni preokret pao je u vodu nakon Siqueirinog debakla. Sada zaostaje pet za Barcom, tri za Valencijom...