ZOV S OTOKA

City nudi dvostruku plaću lojalnoj Realovoj zvijezdi

01.10.2014 u 18:34

Bionic
Reading

Većina nogometnih profesionalaca najčešće će otići tamo gdje ga bolje plate. Iznimke postoje, a u realu mogu biti ponosni što je jedna od njih i njihov zamjenik kapetana. Za sada...

Španjolski mediji prenose priču kako je bogati Manchester City za iduću sezonu podcrtao ime Sergija Ramosa. Zamjenik Realovog kapetana Ikera Casillasa u više je navrata naglašavao kako je zadovoljan u Realu čije boje brani desetu sezonu, ali iz Engleske se spremaju za transfer ofenzivu s njim u glavnoj ulozi.

La Sexta prenosi kako su vlasnici Cityja već pripremili ponudu prema kojoj bi Ramosu aktualna primanja od 4.5 milijuna eura godišnje podigli na 'okruglih' 10. naravno, spremili su i pedesetak milijuna koliko bi minimalno morali isplatiti Realu za usluge ovog fantastičnog braniča kojemu je 28 godina. Nije u cvijetu nogometne mladosti, ali najbolje godine trebale bi biti tek pred njim.

Ljetos je zabio gol kojim je gradskom rivalu Atleticu u finalu 'oteo' trofej Lige prvaka, za Španjolsku ima već 122 nastupa i bio je možda i najbolji pojedinac 'furije' tijekom debakla u Brazilu. Igrač na kojega se može osloniti, zato ga najbogatiji klubovi i žele privući - pod svaku cijenu.