REPKA IZGUBILA AVION

Prvo ih smotali na Wembleyju, potom na Heathrowu

10.09.2009 u 13:26

Bionic
Reading

Da jedno zlo ne dolazi samo, uvjerili smo se mnogo puta. Nažalost, i naša nogometna reprezentacija koja se u Zagreb vratila s velikim kašnjenjem. Razlog? Šlamperaj aerodromskog osoblja na Stanstedu, koje tri sata nije moglo pronaći zrakoplov Dubrovnik Airlinea

Neslavan povratak imao je dio ekspedicije hrvatske nogometne reprezentacije. Umjesto u prijepodnevnim satima, Bilić i igrači u Zagreb su stigli s velikim zakašnjenjem. Razlog je prilično bizaran: zrakoplov Dubrovnik Airlinea, koji je prije nogometaša u Hrvatsku trebao vratiti navijače - jednostavno je izgubljen.

Avion je ostao na Stanstedu, a djelatnici zračne luke nisu ga uspjeli pronaći. Kada su ga locirali, morali su ga napuniti gorivom te očistiti. I za kraj, kroz nepotrebnu proceduru, tražeći dokumente i papire posade, djelatnici Stansteda još su malo odgodili polijetanje prema Zagrebu.

Naravno, to je sve dovelo do velikog kašnjenja. Prvo je kasnio let s navijačima za Zagreb. Potom se je taj isti zrakoplov vratio u Londnon na Heatrow gdje su čekali reprezentativci. Bio je to šlag na torti svih tortura po Londonu.