NAVIJAČKI BIJES

Udarali skupocjeni Bentley koji je vozio Gareth Bale!

16.09.2014 u 09:38

Bionic
Reading

Loš ulazak u sezonu narušio je odnos između nogometaša i navijača madridskog Reala, a nakon ovoga incidenta on je sigurno postao još gori

Real je nakon osvajanja desetog naslova u Ligi prvaka (nekada Kup prvaka) doveo dva iznimna pojačanja – Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa (no i izgubio Xabija Alonsa i Angela di Mariju), ali nije ušao u novu sezonu onako kako se očekivalo.

Bogataši iz Madrida krenuli su s porazima, a posebno je bio bolan posljednji prvenstveni na domaćem terenu od madridskog Atletica, od kojeg su nedavno izgubili i španjolski Superkup. Zvižduci s tribina na Santiago Bernabeuu rekli su sve što navijači misle o sadašnjem Realu, a od predsjednika Florentina Pereza zahtijevala se ostavka.

Lošu atmosferu zasigurno će pogoršati incident koji se dogodio poslije treninga. Gareth Bale je u skupocjenom Bentleyju prolazio pored navijača koji su ga pokušali zaustaviti želeći dobiti autogram. No on se oglušio na njihove molbe, a kada je prolazio pored druge skupine navijača, oni su mu nogama izudarali vozilo.

Ružna scena nakon treninga