KAD OTOČANI USPOREĐUJU

Hrvatska protiv Engleske već ima vodstvo

Bionic
Reading

Otočki su novinari velik broj stranica posvetili današnjoj utakmici. Između ostalog, napisali su da Hrvatska već ima vodstvo, jer Čilić je sinoć izbacio Murrayja s US Opena

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom večeras je jedna od najvažnijih utakmica ovih kvalifikacija. Slaven Bilić i njegovi dečki, da bi stigli do dodatnih kvalifikacija, trebaju pobjedu protiv moćne, ali i po brojnim napisima napaljene Engleske. Sve su dnevne novine prepune naslova 'Trebamo osvetu', osvrćući se na poraz prije dvije godine.

'Bio je mi je to jedan od najtežih poraza u karijeri i dugo mi je trebalo da se oporavim njega', izjavio je John Terry.

Dio novina uoči sraza donio je hrvatskoj prednost. Naime, teniski ogled između našeg Marina Čilića i Škota Andyja Murraya usporedili su s ovom utakmicom te su napisali da Hrvatska uoči nogometnog dvoboja ima već vodstvo od 1:0, a gotovo identičnu izjavu kao od Terryja izvukli su i od Murraya.

'Ovo mi je najteži poraz u karijeri', izjavio je Murray.

I dok se Otočani nadaju pobjedi, hvaleći Capella i ismijavajući bivšeg izbornika McClarena koji je utakmicu prije dvije godine vodio pod kišobranom, Englezi su sastavili momčadi koje bi mogle istrčati na Wembleyju.

Engleska: Green - Johnson , Terry, Upson, A. Cole – Gerrard, Lampard, Barry, Lennon – Heskey, Rooney
Hrvatska: Runje – Srna, Šimunić, Križanac, Pranjić – Kranjčar, Pokrivač, Vukojević, Rakitić - Olić, Eduardo