ŠUTNJA SVE GOVORI

Cristiano Ronaldo 'između redaka' nesretan potezima Reala!

01.09.2014 u 21:16

Bionic
Reading

Iako nije ništa decidirano rekao, iz Ronaldovih se posljednjih izjava jasno može iščitati koliko je ponajbolji svjetski igrač nesretan transfer politikom njegovog aktualnog kluba

'Imam svoje vrlo izraženo mišljenje, ali ne mogu uvijek naglas reći ono što mislim. Kada bih to napravio, bilo bi odmah svugdje po naslovnicama, a to nije nešto što želim' – rekao je Cristiano Ronaldo za Goal.com, te nastavio:

'Ako predsjednik našeg kluba misli kako je bilo potrebno dovesti nove igrače a riješiti se nekih starijih, mi moramo poštovati tu odluku i podržavati je. Di Maria i Xabi Alonso bili su vrlo važni igrači za našu momčad i sigurno će nam jako nedostajati, ali možemo biti sretni s novim igračima. Naš se stil igre sada mora mijenjati, bilo to dobro ili loše' – rekao je portugalski as i tako nimalo optimistično zvučao po pitanju novih igrača u klubu.


Ronaldo, iako nije ništa precizirao, očito misli kako se momčad koja je osvojila europsku krunu nije morala toliko mijenjati, ali su zato dobre vijesti za Real njegov brzi povratak:

'Jučer sam mogao sasvim normalno trčati, tako da ne sumnjam da ću već slijedeći tjedan biti potpuno spreman.'
Podsjetimo, Real Madrid upisao je poraz u posljednjem kolu španjolske lige kod Real Sociedada, nakon što su 'kraljevi' vodili 2:0 već u 10 minuti. Na kraju su slavili domaćini 4:2.