ZA SMIJEH DO SUZA

Presica slavnog trenera Uniteda ispala stand-up komedija!

30.08.2014 u 15:46

Bionic
Reading

Nakon blijede igre i tek mršavog remija 0:0 u gostima kod Burnleya, Manchester United sakupio je tek dva boda u tri kola iako je igrao protiv Swanseja, Sunderland i Burnleyja, tri kluba koji su sve samo ne engleska elita. Utoliko je smiješnija Van Gaalova izjava prije utakmice

Manchester United u trećem je kolu engleskog prvenstva izvukao tek jedan bod u gostima kod Burnleyja, iako se čini da su krajem utakmice oštećeni za jedanaesterac. Tako su u prva tri kola došli do samo dva osvojena boda, učinak koji se čini kao prava mizerija, pogotovo ako se uzme u obzir tko su bili protivnici.

Niti gotovo 200 milijuna eura, koliko su ovoga ljeta potrošili na pojačanja zasad se ne pokazuje dovoljno kako bi momčad pružala bolje partije.

U tom kontekstu pogotovo, izjava Louisa van Gaala prije početka utakmice djeluje kao priprema za stand-up comedy nastup, kada je presicu započeo s rečenicom: 'Neki će se možda smijati, ali mi i dalje možemo ove godine biti prvaci Engleske'.


Aludirao je Van Gaal na činjenicu da je na početku svog trenerskog puta u Barceloni i Bayernu također loše počeo da bi na kraju bio nacionalni prvak, ali niti u jednom od ta dva mandata nije osvojio samo dva boda u prva tri susreta te protiv toliko slabih protivnika. Uz to, igra također nije nešto s čime bi se njegova momčad mogla pohvaliti.

Možda baš zato Van Gaal priprema novu karijeru, oni stand-up komičara…