MALOTKO SE NADAO

Doveden u Real kao velika zvijezda, a onda - razočaranje!

26.08.2014 u 17:59

Bionic
Reading

Kostarikanski golman Keylor Navas pao je u drugi plan na početku sezone i ako Casillas ozbiljno ne zabrlja, nećemo ga gledati na golu Reala sve do 29. listopada, tvrde španjolski mediji

Jedan od najboljih pojedinaca SP-a u Brazilu doveden je iz Levantea uz veliku pompu za 10 milijuna eura, a plaća mu se nakon potpisanog ugovora udeseterostručila. Njegov dolazak na Santiago Bernabeu navijači su dočekali s oduševljenjem te mu je u anketama na španjolskim portalima velika većina dala svoje povjerenje, ispred legende kluba Ikera Casillasa.

Ipak, u svlačionici se dogodio veliki preokret. Navas je dobio priliku tek u jednoj prijateljskoj utakmici, a Ancelotti se odlučio za Casillasa kao svog prvog golmana, na opće iznenađenje španjolske javnosti, pogotovo nakon što je Iker odigrao očajno Svjetsko prvenstvo te imao nekoliko pogrešaka na početku priprema.

Kako pišu španjolski mediji, ako Casillas ozbiljno ne zabrlja, ove će sezone biti prvi golman u Primeri i Ligi prvaka, dok će Keylor Navas braniti samo u Kupu kralja. Veliko je to razočaranje za 27-godišnjeg Kostarikanca, koji čini se neće dobiti priliku sve do 29. listopada, kada Kup natjecanje počinje. No, još je mlad, uvijek postoji sljedeća sezona.