ZVIJEZDA MORA OTIĆI

Hladni rat u Realu: S njim više nitko ne priča!

21.08.2014 u 16:20

Bionic
Reading

Njemački veznjak Sami Khedira nije produžio ugovor s Real Madridom i klub na njega više ne računa te ga silom želi prodati u ovom ljetnom prijelaznom roku…

Khedira je u Madrid stigao 2010. godine, a posljednju šampionsku sezonu proveo je uglavnom na rehabilitacijama te je tako pokazao Ancelottiju da momčad može igrati bez njega. Klub je pokušao s 27-godišnjim Nijemcem produžiti ugovor tijekom prošle sezone, ali dogovor nije postignut i završio je na transfer listi.

U međuvremenu je vezna linija 'kraljeva' pojačana Kroosom i Jamesom Rodriguezom i Khedira više apsolutno nije potreban klubu. No, dosadašnji pokušaji prodaje bili su bezuspješni. Ni Chelsea ni Arsenal nemaju namjere igraču dati ogromnu plaću koju traži pa se Nijemac i dalje nalazi u Madridu sa svojom suprugom, ali već mjesec dana predstavnici kluba s njim razgovaraju, a Ancelotti je dobio naredbu da ga preseli na tribinu.

Poruka Khediri je jasna: moraš otići i to ovog ljeta! S obzirom da mu ugovor istječe sljedeće godine, Real na njemu ne bi zaradio ništa ako ostane. No, Nijemcu je lijepo i Madridu i ne žuri mu se ići, piše Marca. Konkretnih novih ponuda zasad nema, europski velikani su svjesni da će sljedećeg ljeta biti znatno povoljniji.

Pred Khedirom je sada ozbiljan izbor: ili ostati na tribinama i godinu dana ubirati veliku plaću i ne igrati ili smanjiti svoju pohlepu i nastaviti već ove jeseni u nekom drugom jakom europskom klubu…