SRETAN I PONOSAN

Luku Modrića uoči potpisa naljutile glasine: Ma to su gluposti!

21.08.2014 u 14:01

Bionic
Reading

Vijest da je Luka Modrić, koji je u svibnju dao velik obol jubilarnoj 10. tituli prvaka Europe Real Madrida, produljio ugovor s 'kraljevskim klubom' do ljeta 2018. brzo se proširila hrvatskim medijima

Nedugo nakon novog potpisa za Real na svom profilu na Instagramu presretni Modrić je napisao na španjolskom i engleskom jeziku:

'Sretan sam i ponosan što sam produljio ugovor s Real Madridom… Moj san se nastavlja.'

Nešto kasnije 28-godišnji Modrić (29. rođendan slavi 9. rujna, na dan kvalifikacijske utakmice protiv Malte!) svoje prve dojmove podijelio je i s novinarom Sportskih novosti pa je između ostalog kazao:

'Moram priznati da me Real pomalo iznenadio kad mi je nekoliko tjedana prije finala Lige prvaka ponuđen produžetak ugovora! Iskreno, tome sam se nadao u nekoj perspektivi, razmišljajući kako je do tada najvažnije da igram onako kako se od mene očekuje, ali nisam mogao očekivati da će to dogoditi već sada. Zato smo se vrlo brzo i lako dogovorili, jer ono što su oni željeli želio sam svim srcem i ja. Real Madrid je ispunjenje mojih nogometnih snova u svakom smislu', kazao je očito vidno uzbuđeni Modrić koji živi svoj nogometni san.

Kada je kao šestogodišnji dječak, zbog agresije srpske vojske, morao pobjeći iz kuće u Zatonu Obrovačkom nedaleko od Zadra, vjerojatno nije mogao ni sanjati da će 20-ak godina kasnije igrati u jednom od najvećih klubova na svijetu. Ako tome pridodamo obiteljsku idilu te višemilijunsku zaradu (prošle sezone navodno je imao plaću od 4,5 mil. eura!), tada je jasno kako je njegova životna priča idealan scenarij za film.

U razgovoru oko produljenja ugovora Modrić se dotakao i glasina da želi napustiti Madrid te je bez dlake na jeziku kazao:

'Ma to su gluposti! Od prvog dana dolaska u Real govorio sam da sam sretan i da mi je odluka o dolasku u Madrid najbolja u karijeri!'

Očito su ga, bez obzira na savršen scenarij i odlične igre u Realu, naljutile glasine.

Cijeli članak pročitajte OVDJE