ZA CIPAR I MALTU

Kovač pozvao Kramarića, Halilovića, Pjacu....

20.08.2014 u 14:17

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija uskoro će se ponovno okupiti, prvi puta nakon svjetskog prvenstva u Brazilu, a kojeg su mnogi ocijenili negativnom ocjenom. Bit će to i prvo okupljanje na kojem neće biti nekih 'starosjedilaca', poput Pletikose, Vukojevića i Eduarda Da Silve. A cilj tog okupljanja su - prijateljska utakmica s Ciprom (4. rujna u Puli) te kvalifikacijska za Euro 2016 protiv Malte (9. rujna u Zagrebu)

Niko Kovač danas je u Dugopolju objavio popis s 25 imena, a koji će konkurirati za utakmice protiv Cipra i Malte. Naravno, na njemu nema 'umirovljenih' Pletikose, Vukojevića i Eduarda da Silve. Nema ni Rebića, koji je protiv Meksika dobio crveni karton, ali ni ozlijeđenog Perišića.

U reprezentaciju su, između ostalih, pozvani mladi Alen Halilović, koji posljednjih tjedana trenira u Barceloni te s devet golova (zasad) prvi strijelac MAXtv Prve lige Andrej Kramarić, ali i za mnoge iznenađujući Marko Pjaca te Anas Sharbini.

Od igrača koji su bili na SP-u u Brazilu pozivnicu nisu dobili Sammir, Schildenfeld i Badelj.

VRATARI: Subašić (Monaco), Vargić (Rijeka) i Kalinić (Hajduk)
BRANIČI: Srna (Šahtar); Ćorluka (Lokomotiv), Strinić (Dnjipro), Lovren (Liverpool), Vida (Dinamo Kijev), Vrsaljo (Sassuolo), Jedvaj (Bayer) i Milić (Rostov)
VEZNI IGRAČI: Modrić (Real Madrid), Rakitić (Barcelona), Pranjić (Panathinaikos), Kovačić (Inter), Halilović (Barcelona), Brozović (Dinamo) i Pašalić (Elche)
NAPADAČI: Olić (Wolfsburg), Mandžukić (Atletico Madrid), Jelavić (Hull City), Sharbini (Rijeka), Kramarić (Rijeka), Pjaca (Dinamo) i Čop (Dinamo)