NOVI OKRŠAJI

Golman koji je briljirao na SP-u ponovo će mučiti Hrvate!

01.08.2014 u 18:48

Bionic
Reading

Meksički golman Guillermo Ochoa svoju će karijeru nastaviti u redovima Malage, a Mandžukića, Rakitića i Modrića čekaju novi okršaji s njim…

Bivši 29-godišnji vratar Ajaccioa proslavio se na SP-u u Brazilu fantastičnim obranama u skupini A, u kojoj je Meksiko igrao s Brazilom, Kamerunom i Hrvatskom te u zadnjem kolu izbacio Kovačeve izabranike s turnira.

Nastup Ochoe nije prošao nezapaženo i u svoje redove ga je dovela španjolska Malaga, momčad koja se posljednjih godina redovito bori za mjesto u Ligi prvaka ili barem Europskoj ligi.

'Želim zahvaliti klubu na njegovom naporu da me dovede ovdje. Sretan sam što su mi otvorili vrata španjolske lige. Uzbuđuje me ovaj projekt. Zbog toga nisam ni gledao druge ekipe, samo Malagu. Dolazim dati svoj maksimum kako bi navijači bili sretni,' izjavio je Guillermo Ochoa koji će se za mjesto 'jedinice' boriti protiv Willya Caballera.

Ako dobije tu borbu, tijekom sezone čekaju ga novi međusobni okršaji s hrvatskim uzdanicama u Primeri, Rakitićem, Modrićem i Mandžukićem. Vjerujemo da će naši proći bolje nego u Recifeu…