ZAUVIJEK OTPISAN

Real bez milosti: Imaš tri dana da nađeš novi klub!

01.08.2014 u 17:49

Bionic
Reading

Golman Real Madrida Diego Lopez više se ne nalazi u planovima 'kraljevskog kluba' i morat će sljedećih dana potražiti novi klub…

Lopez se nametnuo trenerima Mourinhu i Ancelottiju u prethodne dvije sezone te je branio za Real više utakmica od Ikera Casillasa. No, u novoj sezoni u klub dolazi Kostarikanac Keylor Navas, a talijanski trener želi zadržati Casillasa kao drugu opciju pa je Lopez postao višak, što mu je i priopćeno, tvrdi Marca.

Španjolski 32-godišnji golman pak ne želi ići iz Madrida i volio bi se boriti za poziciju, no uprava mu je spremna isplatiti ostatak ugovora i dati potpunu slobodu izbora novog kluba, što neće moći odbiti. Interes za njega pokazali su Monaco i Napoli, a obzirom da je riječ o čovjeku koji je u drugi plan izgurao jednog od najboljih golmana svih vremena, ne sumnjamo da će brzo pronaći novi angažman.

Real je Lopezovom agentu poručio da u sljedeća tri dana svom igraču pronađe novi klub, do ponedjeljka kada će biti predstavljen čovjek koji ga je svojom pojavom udaljio iz Madrida, Kostarikanac Keylor Navas.