NOVA 'DEVETKA' U GRADU

Mandžo euforija trese Madrid: Bit će senzacija Primere!

01.08.2014 u 16:03

Bionic
Reading

Mario Mandžukić na pravi će način zamijeniti Diega Costu te biti jedan od najboljih napadača Primere, uvjerena je Marca…

Španjolski dnevni list donosi priču o transferu hrvatskog nogometaša za 22 milijuna eura u redove prvaka Primere, nakon što je Diego Costa napustio klub i potpisao za Chelsea. Među ljubiteljima crveno-bijelih vlada veliki optimizam i nada da će Mandžo i Griezmann na pravi način zamijeniti dvojac Villa – Costa iz prethodne šampionske sezone.

'Neće biti prvi put da Atletico s uspjehom zamijeni svoju devetku u momčadi. Nakon Torresa došao je Forlan, nakon njega Falcao, a nakon Falcaa Diego Costa. U Atleticu se nadaju da će Mandžukić biti jedna od senzacija sezone. Apsolutno su uvjereni da će zabijati više golova od Diega Coste,' piše Marca koja također navodi i podatke prema kojima Mandžukić zabija svakih 128 minuta, što je gotovo jednako njegovom prethodniku.

Simeoneova momčad trenutno je na turneji u Americi, dok je Mandžukić ostao u Madridu fizički se pripremiti za novu sezonu, a ona počinje španjolskim Superkupom koji će nam donijeti još jedan gradski obračun Reala i Atletica.