USPOREDBA S LEGENDOM

Lovren odmah od novog trenera dobio silnu pohvalu

28.07.2014 u 21:15

Bionic
Reading

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers izrazio je uvjerenje da je u hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu napokon dobio dugoročnu zamjenu za Jamieja Carraghera koji je lani zaključio karijeru

Naš je obrambeni nogometaš nakon jedne sezone provedene u Southamptonu potpisao petogodišnji ugovor s ''redsima''. Odabrao je broj šest na dresu i tijekom ponedjeljka otputovao prema SAD-u kako bi se priključio novim suigračima.

A s američkog je kontinenta Rodgers poručio kako vjeruje da će s Lovrenom napokon riješiti probleme koje je tijekom prošle sezone imao s obranom.

'Mislim da je Dejan pravi lider u obrani. Već sam rekao da nam je to nedostajalo još otkad smo ostali bez Carraghera. S Lovrenom dobivamo to liderstvo. Stvarno me oduševio. Gledao sam ga još dok je igrao u Lyonu, a u Southamptonu su ga suigrači smatrali pokretačkom snagom koja je držala obranu na dobroj razini' - rekao je Rodgers i nastavio:

'Dejan je odigrao vrlo dobro na Svjetskom prvenstvu. Mislim da se radi o igraču koji se još uvijek može poboljšati i koji se još uvijek razvija jer je u srednjim dvadesetima. Stvarno se radujem što ću raditi s njim.'

Dejan Lovren prošlu je sezonu odigrao u dresu Southamptona te po svim izborima bio u idealnoj postavi novopridošlica u Premiershipu.