VRATIT ĆE SE

Livajina istina: O meni je izrečeno i napisano toliko laži...

24.07.2014 u 15:55

Bionic
Reading

U razgovoru za Gazzettu dello Sport hrvatski nogometaš ruskog Rubina Marko Livaja (20) osvrnuo se na turbulentan period koji je proveo u Atalanti iz Bergama

Livajinih godinu i pol dana u Atalanti bilo je obilježeno brojnim ekscesima zbog kojih je često bio pod suspenzijom. Posljednji incident u nizu je bio sukob s dijelom navijača koje je na društvenim mrežama nazvao talijanskim gadovima nakon što su oni njega izvrijeđali na utakmici protiv Verone.

Tako je na kraju u svibnju Livaja promijenio sredinu i prešao u ruski Rubin, klub protiv kojeg je zabio svoj prvi gol u dresu milanskog Intera u rujnu 2012.

'Nisam pobjegao. Izrečeno je i napisano toliko laži, izmišljenih priča,' započeo je Livaja.

'Kada sam došao iz Intera bilo je mnogo zavisti među suigračima. A Colantuono (trener Atalante) mi nije pomogao. Sve je započelo u siječnju kada sam se vratio bolestan s virusom i nisam trenirao 4 dana. Tada su u posjet došli moji roditelji i viđen sam na ručku s njima u restoranu. Zbog toga su me prozvali u novinama da ne treniram, a idem u restorane,' objašnjava Livaja.


'Zamislite reakciju navijača. Uslijedile su uvrede putem Facebooka, a nakon utakmice protiv Verone vrijeđali su i moju obitelj. Navijači iza klupe zvali su me ciganom, vrijeđali su me rasistički i prijetili su mojoj obitelji. Tada sam odlučio reći dosta. Da, napisao sam talijanski gadovi, ali to se odnosilo na samo one koji su me vrijeđali.'

Na kraju je Livaja poručio:

'Vratit ću se u Italiju s Rubinom kao pobjednik.'