SPREMNI ZA BJELORUSIJU

Bilić: Napast ćemo, ali ne i srljati

04.09.2009 u 11:32

Bionic
Reading

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u subotu očekuje kvalifikacijski ogled s Bjelorusijom u Maksimiru, a izbornik Slaven Bilić je najavio juriš od prve minute

Nema tajni, Hrvatskoj u Zagrebu protiv Bjelorusije trebaju nova tri boda, bilo koja druga opcija gotovo bi sigurno izbacila 'kockaste' s puta na Svjetsko prvenstvo.

'Spremni smo, napaljeni i odlučni ostvariti pobjedu. Ne smijemo biti nestrpljivi, ali to ne znači da ćemo čekati da si gosti sami zabiju gol, nego ćemo jurnuti od prve minute. Iako Bjelorusija nema Hleba ni Kutuzova, neće nam biti lako', rekao je Bilić te dodao:

'Radili smo dosta na mirnoći, a to će nam omogućiti kvalitetniju završnicu. Činjenica je da smo bolji u gostima, nego kod kuće. To je vjerojatno zato što želimo sve brzo riješiti zbog navijača, pa često srljamo. To smo riješili kroz razgovore s igračima.'

Travnjak bi trebao biti u redu.

'Nadam se da će teren biti dobar. Direktor stadiona Sakoman obećao mi je da će teren biti bolji nego ikada prije. Bilo bi neozbiljno da ne bude tako jer ipak je riječ o nacionalnoj vrsti', završio je Bilić.

Maksimirski travnjak prvi će isprobati Bjelorusi (petak u 19 sati), a od 20 sati na teren će hrvatski reprezentativci.

Inače, HNS je odlučio da se ulaznice prodaju i u subotu.