SPEKTAKL U MADRIDU

James predstavljen pred sretnim navijačima Reala

22.07.2014 u 21:45

Bionic
Reading

Kolumbijski vezni nogometaš James Rodriguez u utorak navečer je na Santiago Bernabeuu pred 40.000 navijača i službeno predstavljen kao novo pojačanje Real Madrida...

James je, podsjećamo, doveden uz 80 milijuna eura odštete iz Monaca nakon sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu čiji je bio najbolji strijelac, a za "kraljevski klub" potpisao je šestogodišnji ugovor.

'Sretan sam što sam ovdje. Ovo je ostvarenje sna. Nadam se da ću navijačima dati puno razloga za veselje i da ću ovdje upisati puno pobjeda i osvojiti puno trofeja,' rekao je Rodriguez na predstavljanju, uz neizostavni "Hala Madrid".

'Danas u Real Madridu pozdravljamo Jamesa Rodrigueza koji nije nikad skrivao svoju strast za našim dresom i koji je govorio da mu je san igrati za Real. Taj san je sada započeo. Dječak koji je sanjao nositi dres Zidanea, Raula i Beckhema sada je igrač Real Madrida . Dolazi nam čovjek koji je zaveo nogometne navijače, koji je predvodio izvrsnu kolumbijsku reprezentaciju, igrač koji je bio jedna od senzacija Svjetskog prvenstva,' poručio je između ostaloga Realov predsjednik Florentino Perez.

Rodriguez je četvrti najskuplji igrač u nogometnoj povijesti koji će u Realu nositi dres s brojem 10.