KOEMAN GA 'ZAMRZNUO'

Ovo je peto pojačanje Liverpoola, a sada - Lovren...

22.07.2014 u 10:27

Bionic
Reading

Nakon prodaje Luisa Suareza Liverpool je pronašao novog napadača koji bi trebao odmijeniti svestranog Urugvajca, a engleski Sky Sports piše da nakon toga slijedi pojačavanje obrane s nama poznatim licem

Nogometaši Liverpoola su u Bostonu gdje kreću u američku ljetnu turneju, a tijekom jutra pridružio im se i francuski napadač Loic Remy koji će pristupiti liječničkom pregledu kojim bi trebao 'zatvoriti' dogovor između QPR-a i Liverpoola vrijedan 8.5 milijuna funti (s bonusima bi mogao rasti na 11 milijuna).

Riječ je o 27-godišnjem francuskom napadaču koji je prošlu sezonu igrao na posudbi u Newcastleu, a prije QPR-a nastupao je još za Lyon, lens, Niceu i Marseille. Tijekom zadnjeg SP-a upisao je dva nastupa s klupe, a ukupno ima 27 nastupa i pet golova za Tricolore.

Sky Sports dodaje i kako bi šesto pojačanje Liverpoola (nakon Cana, Lamberta, Lallane, Markovića i Remyja) ovih dana trebao postati Dejan Lovren. Pregovori redsa i Southamptona vode se u tišini, no prilikom zadnjeg ogleda njegovog kluba sa Swindonom Lovren nije bio među kandidatima za nastup.


Uz to, trener Koeman naveo je kako je dovođenje nizozemskog stopera Vlaara povezano s mogućim transferom Lovrena. Koeman i Vlaar, koji je odlično zastupao Nizozemsku u Brazilu, odlično se poznaju iz Feyenoorda i prilično je izvjesno da će surađivati opet.

Englezi pišu, Lovren bi liječničkom pregledu Liverpoola trebao pristupiti do kraja ovog radnog tjedna...