MONACO I REAL U KLINČU

Zapelo u posljednji tren; ništa od velikog transfera?!

21.07.2014 u 15:09

Bionic
Reading

Već se danima piše o tome kako je gotovo sigurno novo pojačanje madridskog Reala sjajni 22-godišnji kolumbijski nogometaš James Rodriguez

Početkom ovog tjedna svi su se španjolski mediji nanovo raspisali o tome kako će Kolumbijac, koji je dodatno bljesnuo na Svjetskom prvenstvu u Brazilu (šest pogodaka), gotovo sigurno karijeru nastaviti u Realu. No, istovremeno su se ovog ponedjeljka pojavile informacije kako je došlo do kratkog spoja u pregovorima između čelnika Reala i Monaca, kluba gdje trenutačno igra James.

Ranije se navodila cijena transfera od 75 do 80 milijuna eura. Monaco je navodno zatražio da transfer vrijedi oko 88 milijuna eura, dok Real, naravno, pokušava u što većoj mjeri smanjiti prohtjeve francuskog doprvaka. No, kako god, izgleda da pet ili deset milijuna eura u ovoj priči stvaraju problem.

Rodriguez je, inače, trebao potpisati na šest godina i postao bi time drugo veliko ovoljetno pojačanje Reala poslije Nijemca Tonija Kroosa.

U francuskom Monacu su, pak, zainteresirani za dvojicu igrača Reala, vratara Diega Lopeza i Argentinca Angela Di Mariju, no pregovori oko njih navodno se ne dotiču s transferom Rodrigueza. Odnosno, Monaco ne želi da u Rodriguezov transfer uđe bilo što osim samoga novca…