SRETAN I JASAN

Eduardo o kraju karijere, Dinamu i reprezentaciji...

12.07.2014 u 15:06

Bionic
Reading

Eduardo da Silva je nakon nastupa na SP-u u svom Brazilu pronašao angažman iz snova u rodnom Rio de Janeiru i sa zadovoljstvom je utvrdio - uživam i odmaram se...

Dudu je stavio potpis na ugovor s Flamengom, klubom s najvećom navijačkom bazom u svijetu, i ne može dočekati prvi nastup za novi klub koji igra na mitskoj Maracani.

'Zvali su i nije bilo puno prepreka. Ostvario mi se dječački san, što može biti ljepše od igranja u rodnom gradu u dresu koji su nosili toliki velikani. Ovdje ću sigurno završiti karijeru ako obitelj bude sretna. Ovakav rasplet do nedavno nisam mogao ni zamisliti,' kaže za Večernji list Dudu i nastavlja o 'domaćim temama'.


'O Dinamu ne bih puno. Čuo sam da me žele, ali nitko me nije zvao. No, i da jest sigurno se sada ne bih vratio,' iskren je napadač koji je sa Zdravkom Mamićem na sudu i čeka pravomoćnu presudu da je svojedobno bio žrtva ugovora koji nije bio usklađen s međunarodnim normama.

Čeka se i njegovo pismo Savezu u kojemu će se izjasniti o eventualnim budućim nastupima za Hrvatsku čiji je drugi strijelac svih vremena.

'Odluku sam donio, ali molim za još malo strpljenja. Sve ću objasniti kroz nekoliko dana,' završava Eduardo.

Najemotivniji gol do sada u Duduovoj karijeri dobit će konkurenciju kada zabije na Maracani... Zaslužio je