NAPALI GA U KUĆI

Igrač West Hama izboden i u bolnici

22.08.2009 u 16:54

Bionic
Reading

Branič engleskog nogometnog premierligaša West Ham Uniteda, Calum Davenport (26) i njegova majka sinoć su izbodeni nožem u njihovom domu kraj Bedforda i s teškim ozljedama prevezeni su u bolnicu gdje su operirani

Policija nije objavila nikakve druge pojedinosti, no otkriveno je kako je priveden 19-godišnjak koji je osumnjičen za napad.

Davenport je u za sada nerazjašnjenim okolnostima dobio nekoliko uboda nožem u obje noge i izgubio je mnogo krvi i stanje je vrlo složeno, dok je njegova majka imala mnogo više sreće i izvan je životne opasnosti.

Policija za sada šuti o napadu, blokiran je cijeli kvart i pretražuje se kuća po kuća. Prema izjavama susjeda sukob je započeo u kući, a nastavio se na ulici, što i dokazuju tragovi krvi po ulici.

'Čuo sam buku i viku iz susjedne kuće, no nisam ništa vidio. Policija je blokirala cijeli kvart, no ništa nam ne govori. Kasnije smo saznali da je Davenport izboden u obje noge', kazao je jedan od susjeda u Springfield Roadu u Kempstonu.

Nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi u redovima Sunderlanda, Davenport se ovoga ljeta vratio u West Ham čiji je član od 2007. godine kada je na Upton Park stigao iz Tottenham. Igrao je i za Coventry, Norwich i Southampton. Za englesku U-21 reprezentaciju nastupio je osam puta.