STARA METODA

Izbornik Bosne igračima preporučio 'Desanku Šakić'

12.05.2014 u 09:38

Bionic
Reading

Safet Sušić u posljednje se vrijeme našao pod bujicom kritika, a zbog posljednjih izjava sigurno će biti i dodatno pod povećalom, pogotovo oko njegovih pogleda na seksualne navike igrača

BiH će na predstojećem Svjetskom prvenstvu igrati u skupini s Argentinom, Nigerijom i Iranom, a sam je Sušić, u intervjuu za Dnevni avaz, priznao kako je kadar njegove reprezentacije dobrim dijelom poznat:

'Vjerujem da svatko tko iole prati nogomet može nabrojati dvadesetak igrača koje ću voditi u Brazil. Preostalu trojicu ne znam ni ja, ali nitko nije otpisan' – rekao je Sušić.


Kako je poznato da mnoge svjetski poznate momčadi koriste psihologa, i Sušića su pitali što misli o toj mogućnosti. Nije bio oduševljen: 'Mislim da ne treba. Ne znam jesam li sam ikada u momčadi imao psihologa. Zapravo, u Sarajevu smo imali. Znate već koga, mada ja tada nisam bio u klubu. U jugoslavenskoj reprezentaciji smo imali jednog finog gospodina koji nam je puštao neku laganu glazbu. Pričao je kako nas to odmara, opušta te kako ima efekta.' – izrazio se posprdno o toj ideji Sušić.

No, vrhunac intervjua bilo je pitanje hoće li dopustiti svojim igračima seks tijekom Svjetskom prvenstva: 'Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima 'desanka'. Ne idemo u Brazil na ekskurziju, već da odigramo što bolje i da donesemo radost navijačima Bosne i Hercegovine.'

Nema što, Sušić je stara škola… Cijeli intervju pogledajte OVDJE