NALJUTIO BRANITELJE

'Ćiro, Mamić je imao pravo što te otjerao iz Hrvatske!'

17.04.2014 u 17:05

Bionic
Reading

Izjava Miroslava Blaževića da je spreman prihvatiti poziv Milorada Dodika i voditi reprezentaciju Republike Srpske nije dobro sjeo Udruzi hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91

'Sine moj, ja sam sportaš i ja to gledam samo sa sportske strane. Ne vidim ništa sporno u tome da vodim reprezentaciju Republike srpske. Još ako bi me moj prijatelj Milorad Dodik pozvao, vjerujte da mi ne bi bilo mrsko da se nađem u toj ulozi,' izjavio je Ćiro za klix.ba, a isti portal sada prenosi priopćenje Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91, koja je reagirala na ovu izjavu legendarnog trenera.

'Srami se Ćiro, pokušavaš sjediti ne na dva nego na tri stolca, i sada si napokon razotkrio svoje pravo lice! Idi, tko ti brani, kod svog prijatelja Dodika u Banja Luku, i tamo okončaj svoju bogatu sportsku karijeru", stoji u priopćenju Udruge koje potpisuje predsjednik udruge Mladen Pavković.

"Mamić je imao pravo što te 'otjerao iz Hrvatske', jer tebi je očito svejedno na čijoj si strani, odnosno tebe ne zanima ko je u vrijeme hrvatskog Domovinskoga rata bio agresor, a ko žrtva,' poručila mu je ova braniteljska udruga, ne uvažavajući argument Blaževića da se radi o isključivo sportskom izazovu.