ČUDAN POTEZ

Real Madrid se namjerno rješava svoga vunderkinda!

16.04.2014 u 12:23

Bionic
Reading

Prema riječima menadžera talentiranog mladog španjolskog reprezentativca Alvara Morate, Juanme Lopeza, Real Madrid nema namjeru ponuditi novi ugovor svom 21-godišnjem napadaču

'Ne isključujemo mogućnost da Inter bude agresivniji u ljetnom prijelaznom roku i pokuša iskoristiti činjenicu da Morati istječe ugovor na kraju iduće sezone. Sve je moguće. Kako sada stvari stoje Real Madrid nema namjeru ponuditi novi ugovor mom klijentu' – tvrdi Lopez.

Morata ima važeći ugovor s kraljevskim klubom do ljeta 2015. godine, a osim Intera veliki su interes za talentiranog nogometaša pokazali Tottenham, Arsenal, Borussia Dortmund i Wolfsburg. Morata je ove sezone u 18 nastupa (17 puta ulazio s klupe za pričuve)u Primeri bio strijelac šest pogodaka. Jedan pogodak postigao je i u Ligi prvaka, u uzvartnoj utakmici osmine finala protiv Schalkea, koji može pogledati u dolje postavljenom video materijalu.


Tako bi Morata mogao postati jedan u nizu igrača koji dolaze iz Realove omladinske škole, a nisu našli mjesto u prvoj momčadi, slično kao i Roberto Soldado, Sergio Canales i mnogi drugi.