SKUPI PLAYMAKER

Je li moguće? United mu nudi plaću 16 milijuna eura!

15.04.2014 u 17:52

Bionic
Reading

Manchester United, kako tvrde pojedini engleski mediji, spreman je dati Toniju Kroosu, nogometašu Bayerna, 16 milijuna eura bruto godišnju plaću, gotovo četiri puta više nego li ima u svom matičnom klubu

Već se mjesecima priča o mogućem odlasku Tonija Kroosa, a United je cijelo vrijeme uključen u licitaciju oko ovog veznog igrača. Kako tvrdi 'The Guardian', engleski mu je klub ponudio značajno veću plaću negoli sada ima u Bayernu, a sam igrač već je nedavno izjavio kako je otvoren za mogućnost prelaska na Otok.

Kroos je 8. igrač Bayerna (indeks snage - Tribina.hr)


Podsjetimo, njegov ugovor traje do ljeta 2015., pa ukoliko ga ne bi produžio s Bayernom, slijedeće bi godine mogao otići bez odštete. Sam je Guardiola prethodno izjavio kako bi svakako volio da Kroos ostane, ali njegova nedavna izjava ne ulijeva povjerenje za takav ishod: 'O njegovoj ćemo sudbini odlučiti na kraju sezone. Manchester United mora u svakom slučaju prvo razgovarati s nama' – rekao je o mogućem transferu trener bavarske ekipe.

Kroos je ove sezone u 48 utakmica, koliko je u svim natjecanjima odigrao za Bayern, postigao 4 pogotka i podijelio 11 asistencija.