PORUKA TRENERA

Redknapp: Bentley, ugledaj se na Modrića!

16.08.2009 u 11:49

Bionic
Reading

Menadžer engleskog premierligaša Tottenhama Harry Redknapp oštro je poručio Davidu Bentleyju da bi se mogao ugledati na Luku Modrića, a ne opijati se po noćnim klubovima

Bentley je u noći sa srijede na četvrtak u alkoholiziranom stanju izazvao prometnu nesreću: Porscheom 911 izletio je s ceste i udario u stup ulične rasvjete.

'Nadam se da će Bentley pohvatati konce svoje karijere. Mora se napokon koncentrirati na nogomet. Bilo bi dobro da se ugleda na Luku Modrića koji savjesno i profesionalno obavlja sve svoje zadaće', kazao je menadžer londonskog sastava u razgovoru za Daily Mail.

Redknapp smatra da je alkohol sve veći problem u engleskom nogometu i da je pijenje pogrešno.

'Ne vidim nijedan razlog zašto bi se nogometaši morali opijati i provoditi po noćnim klubovima. Najveći problemi u nogometu dolaze zbog alkohola, ne samo u Tottenhamu već i u drugim klubovima.'

Redkanpp je posebno osjetljiv na alkohol jer je 1990. godine u prometnoj nesreći izgubio najboljeg prijatelja, a još su četiri osobe poginule. Sve zbog mladića koji je vozio u pijanom stanju.

'Izgubio sam najboljeg prijatelja jer je pijani klinac sjeo u auto. Nisam Bentleyju ispričao svoju priču, međutim svatko tko je u nesreći izgubio nekog bliskog, zna o čemu govorim', poručio je Redknapp.

Veznjak Tottenhama je do prije godinu dana bio kandidat za englesku reprezentaciju, no Fabio Capello nikada nije trpio igrače sklone nesportskom životu.

'David je odličan igrač, ima sjajnu tehniku. Prema svim predispozicijama on je pravi nasljednik Davida Beckhama, no sve dok gubi noći po noćnim klubovima u Španjolskoj i drugdje, neće ga biti nigdje', zaključio je Redknapp.