IZBORNIK ZADOVOLJAN

Bilić: Nema euforije, čeka nas još puno posla

12.08.2009 u 22:13

Bionic
Reading

Važnim trijumfom u Bjelorusiji, ali prije svega igrom reprezentativaca, bio je zadovoljan i izbornik Slaven Bilić, koji je dodao da ih neće ponijeti euforija jer ih čeka još puno posla

Hrvatska je srušila Bjelorusiju 3:1, a nada za plasman na Svjetsko prvenstvo i dalje živi.

'Ne pamtim kada smo se ovako veselili, igrači su zaurlali u svlačionici i to samo govori pod kakvim smo bili pritiskom. Hvala navijačima na potpori, a prije svega hvala igračima', rekao je nakon utakmice Slaven Bilić te dodao:

'Bilo me je strah nakon propuštenih prilika, zbog nepisana pravila, te kada je domaćin smanjio na 2:1, ali mi smo dobro reagirali i zabili taj treći gol.'

Hrvatski izbornik je pokazao i veliku hrabrost kada je kod 1:0 ubacio trećeg napadača Mandžukića uz Olića i Eduarda te tako krenuo po pogodak koji bi sve riješio, a ne na čuvanje minimalne prednosti.

'Nema euforije. Hvala Bogu, mi ne padamo u depresiju kada to rade mediji, a nećemo ni sada poletjeti kada smo napravili prvi korak. Bit će teško u Zagrebu. Čeka nas još puno posla, no sve je u našim rukama, nogama i glavama', završio je Bilić.