MODRIĆ ODLIČAN

Ćorluka zabio u pobjedi Tottenhama

09.08.2009 u 18:21

Bionic
Reading

Londonski klub u kojemu igraju dvojica hrvatskih reprezentativaca upriličio je na svom stadionu prijateljski dvoboj protiv grčkog prvaka Olympiacosa. Konačan rezultat bio je 3:0 za domaćine

Debi pred svojim navijačima (na stadionu je bilo 26 tisuća gledatelja) doživio je novi napadač 'spursa' Peter Crouch, dok su Ćorluka i Modrić prvo poluvrijeme odgledali s klupe za rezerve. Kako do odmora nije bilo pogodaka, uslijedila je sedma izmjena u Tottenhamu i na teren su ušla oba Hrvata.

U 65. minuti Modrić je pronašao Lennona, koji kratko dodaje strijelcu Pavljučenku. Udarac pod gredu Rusa bio je preteška zadaća za vratara Parda. Tri minute kasnije rezultat je udvostručen, a akcija je počela ubačajem iz kuta Luke Modrića. Lopta je došla do Pavljučenka, koji je oštro vratio kroz peterac, a na pravom mjestu se našao Vedran Ćorluka koji iz blizine pogađa za 2:0.

Točku na 'i' igrači Tottenhama stavili su u 77. minuti, kada je Defoe projurio kraj obrane gostiju i postavio konačan rezultat.

Tako je Tottenham upisao četvrtu pobjedu u sedmoj pripremnoj utakmici, a sljedeći dvoboj bit će im prvo kolo Premiershipa. Iduće nedjelje u goste im dolazi Liverpool.