BERLUSCONIJEVO OBEĆANJE

Pirlo ostaje u Milanu, stiže superzvijezda?

05.08.2009 u 18:56

Bionic
Reading

Talijanski premijer osobno je zaustavio prodaju Andree Pirla u Chelsea, a navijače Milana obavijestio o skorašnjem dolasku jedne superzvijezde. Koje, nije rekao

Andrea Pirlo će nogometnu karijeru završiti u Milanu i ne odlazi u Chelsea, izjavio je talijanski premijer i vlasnik AC Milana Silvio Berlusconi u srijedu.

'Maknuli smo Pirla s transfer-liste i više nije na prodaju. I meni osobno je laknulo jer se pokazalo da ga nigdje ne cijene kao u Milanu', kazao je Berlusconi nakon sastanka s novim trenerom Leonardom i izvršnim direktorom Adrianom Gallianiem.

Chelsea je za Pirla ponudio osam milijuna eura i peruanskog napadača Claudia Pizarra, a kasnije je iz Londona navodno stigla ponuda veća za milijun eura.

Berlusconi je novinarima najavio da će Milan uskoro kupiti superzvijezdu, kako bi ugled kluba ostao isti nakon odlaska Kakaa u Real Madrid. Novinari nagađaju da se radi o napadaču, a u kombinacijama su Brazilac Luis Fabiano iz Seville i Nizozemac Klaas-Jan Huntelaar. Milanovo najjače pojačanje zasad ostaje Amerikanac Oguchi Onyewu koji je došao iz Standard Liegea.