ODLAZI IZ ARSENALA?

Milan nudi 35 milijuna eura za Fabregasa

04.08.2009 u 11:18

Bionic
Reading

To što još ovog ljeta nisu doveli ni jedno zvučno pojačanje, ne znači da u Milanu ništa ne rade. Naime, prema nekim informacijama, milanski klub namjerava otvoriti novčanik kako bi u svoje redove doveo Cesca Fabregasa iz Arsenala

Ovog ljeta Milanu, što se tiče dovođenja igrača, ne ide baš najbolje. Štoviše, ostali su bez Kakáa koji je otišao u Real Madrid, a naveliko se priča da bi i Andrea Pirlo mogao napustiti 'rossonere'. S druge pak strane, već se poduže natežu sa Sevillom i Luisom Fabianom koji nikako da stigne na San Siro.

Sad su se u Milanu okrenuli novoj meti. Prema tvrdnjama Tuttosporta, potpredsjednik Milana Adriano Galliani ima dogovor s trenerom Arsenala Wengerom prema kojem bi se Cesc Fabregas (23) trebao preseliti u Milan.

Isti list navodi da će Milan Arsenalu ponuditi 35 milijuna eura za španjolskog reprezentativca, dok bi Fabregas zarađivao četiri milijuna eura po sezoni. U svakom slučaju, ovog tjedna bi se trebala sastati vrhuška Milana da dogovori financijsku konstrukciju, nakon čega bi trebali početi pregovori s londonskim klubom.