LAŽNE OPTUŽBE?

Ljutiti Gattuso: Nisam se kladio, ne želim sjenu nad karijerom

17.12.2013 u 18:10

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Milana Gennaro Gattuso (35) poručio je da je ljutit i uvrijeđen nakon što je u njegovoj kući izvršena racija zbog sumnje da je sudjelovao u namještanju utakmica

Gattuso se našao u središtu istrage tužiteljstva iz Cremone koje sumnja da je nekoliko utakmica Serije A namješteno u razdoblju između 2011. i ove godine. Osim u Gattusovoj, izvršen je i pretres u kući bivšeg veznjaka Milana i Lazija Cristiana Brocchija, a talijanski mediji izvještavaju da su uhićena četvorica muškaraca za koje se sumnja da su bili posrednici između nogometaša i organizatora kladioničarskih namještaljki.

'Ljutit sam i uvrijeđen. No, istodobno sam i miran jer znam da ću svoje ime očistiti od svega. Ne želim da nad mojom karijerom bude sjena sumnje. Nikad se u svome životu nisam kladio', rekao je Gattuso za Sport Mediaset.

Spomenimo i da Gazzetta dello Sport piše kako su, između ostalih, pod povećalom istražitelja utakmice Milan - Lazio, Chievo - Milan (obje iz veljače 2011.), Milan - Bari (iz ožujka 2011.), Juventus - Lazio (iz travnja 2012.), te Palermo - Inter (iz travnja ove godine).