O'NEAL ŽELI DVOBOJ

Shaq: Becks me se boji, ne može mi dati gol

30.07.2009 u 12:46

Bionic
Reading

Legendarni košarkaš Shaquille O'Neal odlučio je izazvati Davida Beckhama na nogometni dvoboj tvrdeći da engleski reprezentativac neće postići ni jedan pogodak

Shaquille O'Neal jedan je od sportaša koji se koristi društvenom mrežom Twitter. A upravo je preko te mreže legendarni košarkaš izazvao Davida Beckhama na dvoboj. Naime, O'Neal sudjeluje u showu u kojem se natječe s drugim sportašima u raznim sportovima te je iskoristio Twitter kako bi engleskog nogometaša izazvao.

'Dragi David Beckham, znam si čuo za moju emisiju 'Shaq vs.', izazivam te da zaigraš protiv mene i garantiram ti da mi nikad nećeš postići pogodak. Beckhame, znam da si čuo za mene. Ne trebaš me se bojati, nemoj me tjerati da te tražim te da ljudima počnem pričati da me se bojiš. Bolje mi se javi', stoji u poruci Shaquillea O'Neala.

Beckham je veliki košarkaški zaljubljenik i veliki prijatelj Kobea Bryanta, no još nije odgovorio naO'Nealovu bačenu rukavicu. U svakom slučaju, ako se ovaj dvoboj dogodi, bit će zanimljivo vidjeti hoće li Beckham uspjeti ušutkati Shaqa svojim golovima.