FACEBOOK AKCIJA

Šimunićevi fanovi zatrpali Fifu sa 'Za dom spremni'!

17.12.2013 u 15:40

Bionic
Reading

Nakon što je FIFA kaznila Joea Šimunića s deset utakmica zabrane igranja za reprezentaciju Hrvatske zbog usklika 'Za dom' mnogi ljubitelji nogometa u Hrvatskoj razočarani su tako rigoroznom kaznom

Među njima su svakako i Šimunićevi fanovi s Facebooka koji su dan nakon utakmice dodatnih kvalifikacija s Islandom, kada je Šimunić u mikrofone zaurlao famozni 'Za dom', napravili grupu pod nazivom 'Potpora Josipu Šimuniću koja je u 24 sata prikupila više od 100.000 'lajkova'. Inače, spomenuta grupa potpore prikupila je ukupno 160.000 'lajkova', a na svom profilu pohvalili su se kako su na službenu stranicu FIFA-e više od tisuću puta (zasad) napisali 'Za dom spremni' te su pozvali i druge da naprave isto.

Tako je najblaže rečeno FIFA-ina službena Facebook stranica u pravom smislu riječi izbombardirana porukama 'Za dom spremni!'.

Kao što se može vidjeti iz priloženog linka (www.facebook.com/fifa), na apsolutno svakoj objavi Šimunićevi fanovi ostavljaju na stotine komentara 'Za dom spremni'. Kako će iz FIFA-e reagirati na ovo, još nije poznato. Čak i ispod članka o nedavno preminulom Nelsonu Mandeli i njegovoj ljubavi prema nogometu Šimunićevi fanovi ostavljaju poruke potpore 'Za dom spremni!'. Jesu li time pretjerali, procijenite sami.