KAPETAN O ŠEFU

Terry: Abramovič s igračima razgovara o taktici

28.07.2009 u 13:50

Bionic
Reading

Nakon što je potvrdio svoj ostanak na Stamford Bridgeu kapetan Chelseaja John Terry otkrio je javnosti i neke detalje o gazdi kluba Romanu Abramoviču opisujući ga kao pravog nogometnog fanatika koji želi znati sve što se događa s momčadi i oko nje

Priča o mogućem odlasku Johna Terryja u Manchester City polako se zaboravlja. Kapetan Chelseaja prekinuo je sva nagađanja oko toga tvrdeći da nema namjeru napuštati Stamford Bridge. Sada kada ta priča polako pada u zaborav, Terry je odlučio s javnošću podijeliti neke tajne o vlasniku kluba, prebogatom Rusu Romanu Abramoviču.

'Gospodin Abramovič vrlo je uspješan poslovni čovjek koji odlučuje o svim bitnim stvarima, a također želi znati što misle svi igrači u klubu. Mi igrači živimo i dišemo nogomet, a on je toliko zaluđen klubom da ako može napraviti neki mali pomak kod nas, bilo čega što se tiče na terenu ili izvan njega, on će to pokušati učiniti. Također želi čuti razmišljanje svih igrača o tome što u klubu funkcionira, a što ne. Izvrsno je pritom to što on razumije nogomet. Gledao je puno utakmica i razumije igru u potpunosti i to nam jako puno olakšava. U svakom slučaju, fantastičan je osjećaj imati tako dobar odnos s njim kao što je kod nas slučaj', kazao je Terry u razgovoru za Sky.