JOŠ SAMO POTPIS

Zlatan sve dogovorio s Barcelonom

24.07.2009 u 19:15

Bionic
Reading

Čini se da je potpisa Zlatana Ibrahimovića za Barcelonu tek puka formalnost, tolika da ga vodstvo katalonskog kluba već smatra svojim igračem

Prelazak jednog od trenutačno najboljih nogometaša svijeta, švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića iz milanskog Intera u Barcelonu na korak je do realizacije, te je sportski direktor Barcelone Txiki Begiristain izjavio da se s Ibrahimovićem dogovorio oko uvjeta njegova novog ugovora.

'U načelu smo se dogovorili, preostalo je još samo ispeglati neke detalje. Očekujem da će Zlatan tijekom vikenda obaviti liječnički pregled i da ćemo ga već u ponedjeljak moći predstaviti kao novoga igrača Barcelone', rekao je Begiristain.

U zamjenu za Ibrahimovića, iz Barcelone u Inter će prijeći kamerunski napadač Samuel Eto'o, koji je još u četvrtak s Interom dogovorio detalje svog  ugovora, i bjeloruski veznjak Aleksandr Hleb, a Barcelona će usto još Interu platiti 40 milijuna eura odštete.

Ibrahimović je sa 25 golova bio najbolji strijelac Serie A prošle sezone, dok je Eto'o za Barcelonu postigao 30 golova u Primeri te je bio drugi strijelac lige, iza Urugvajca Forlana.