POVLAŠTEN!

Steven Gerrard oslobođen krivnje za napad

24.07.2009 u 18:47

Bionic
Reading

Premda postoje i snimke koje potvrđuju da se nije radilo o samoobrani, Steven Gerrard upravo je s takvim objašnjenjem oslobođen optužbi za napad na Marcusa McGeeja koji se u jednom Lounge baru dogodio 29. prosinca prošle godine

Kako se 'brani' Steven Gerrard nakon nekoliko piva...

Slava je očito pomogla Stevenu Gerrardu jer kako drukčije objasniti nevjerojatnu presudu suda u Liverpoolu koji je veznjaka Liverpoola oslobodio krivnje za napad na Marcusa McGeeja. Gerrard se u parnici branio samoobranom, čak i unatoč tomu što postoje snimke sa sigurnosnih kamera koje su suprotne njegovim tvrdnjama.

'Ne mogu vam ni objasniti kako sam sretan zbog oslobađajuće presude. Zahvaljujem svom timu pravnika, obitelji i navijačima koji su cijelo vrijeme bili uz mene', kratko je kazao neuvjerljivi Gerrard novinarima okupljenim pred sudom u Liverpoolu.

Prema izjavama McGeeja, kojem porota i suci očito nisu vjerovali, a video snimka ne može biti dokaz na sudu, Gerrad i njegovo društvo napijali su se pivom cijelu večer i oko dva sata ujutro nogometaš 'redsa' silom je pokušao promijeniti muziku u džuboksu. Premda je McGee tvrdio da ga je Gerrard tri puta udario šakom ničim izazvan, nogometaš je tvrdio da je to učinio tek nakon McGeejevog napada.