Mamići 'ukrali' Atalanti i Interu mladog Calella

Mamići 'ukrali' Atalanti i Interu mladog Calella

15.12.2008 u 17:52

Bionic
Reading

Ako je suditi prema prvim informacijama iz Argentine, braća Mamić u Zagreb će se vratiti s Danielom Calellom, zadnjim veznim Independientea, kojeg su htjeli i milanski Inter, Udinese i Atalanta

Dinamova svlačionica od danas je bogatija za još jednog Južnoamerikanca. Braća Zdravko i Zoran Mamić, osim sunčanja u toploj Argentini, navodno su dogovorili i prijelaz 21-godišnjeg Daniela Calella, dosadašnjeg veznog igrača Independientea. Mamići su mladog Argentinca kupili ponukani nedostatkom kvalitetnih rješenja na mjestu zadnjeg veznog u momčadi Dinama, a navodno je Calello upravo onakav igrač kakav treba 'modrima'.

Nedavno su svoj interes za mladog Calella iskazali i milanski Inter, Udinese i Atalanta, no ako u međuvremenu nisu odustali od dovođenja Argentinca u Seriji A, duo Z&Z će se moći pohvaliti da je talijanskim velikanima pred nosom oteo navodno izvrsnog nogometaša. Za potpis ugovora na pet i pol godina Mamići su pristali platiti 2,2 milijuna eura odštete.

Hrvatski dnevni listovi navode i da će Zdravko i Zoran u Argentini agitirati za još dvojicu tamošnjim mladih nada; 24-godišnjeg napadača Federica Higuaina, brata Realova napadača Gonzala Higuaina, te 21-godišnjeg ofenzivnog veznjaka Hernana Fredesa, koji bi, zbog hrvatskih korijena, čak uskoro mogao zaigrati i za hrvatsku nogometnu vrstu.