MANCHESTER U JAPANU

Za klupsko prvenstvo 'trenirali' na partiju

15.12.2008 u 16:46

Bionic
Reading

Za nogometaše Manchester Uniteda nema odmora. Nakon što su u subotu odigrali s Tottenhamom 0:0, u nedjelju su se zabavljali na božićnom partiju, a nekoliko sati kasnije otputovali su u Japan na Svjetsko klupsko prvenstvo

Nakon prvenstvenog ogleda s Tottenhamom, zvijezde aktualnog i engleskog prvaka u nedjelju su se okupile na tradicionalnom božićnom partiju. No, ovog je puta organizator zabave bio njihov menadžer Alex Ferguson, s ciljem da se spriječi opijanje i orgijanje pojedinaca, koji su prošle sezone zbog toga završili na naslovnicama svih britanskih tabloida.

Ovoga puta su engleski novinari ostali uskraćeni za seksualne skandale, no 'crvene oči' nogometaša govorile su da se i ovoga puta zabavljalo uz velike količine alkohola. Dečki su zaslužili malo oduška, iako ih je samo nekoliko sati kasnije čekao put u Japan.

Gotovo 12 sati trajao je let Manchester Uniteda iz Londona prema Tokiju, gdje 'crveni vragovi' brane čast Europe na Svjetskom klupskom prvenstvu. Ludnica trese Japan, jer će 18. prosinca Fergusonovi izabranici u polufinalu igrati baš protiv njihovog kluba, Gamba Osake. Inače, tisuće obožavatelja su u zračnoj luci dočekale Manchester, a menadžer Alex Ferguson je nedugo nakon toga svoje igrače potjerao na trening.

Ipak su se trebali oznojiti i tako potrošiti sve ono što se popilo i pojelo na božićnom partiju.