POVRATAK U BUNDESLIGU?

Klasnić prvi na listi želja dortmundske Borussije

20.07.2009 u 12:01

Bionic
Reading

Nakon što je dortmundsku Borussiju napustio Alexander Frei, čelnici dortmundskog kluba krenuli su u potragu za njegovim nasljednikom. Prvi na listi želja je Ivan Klasnić koji je prošle sezone igrao u Nantesu, koji je sad pao u drugu ligu

Švicarac Alexander Frei vratio se u svoju domovinu potpisavši za Basel, tako da sad Borussiji iz Dortmunda nedostaje kvalitetni napadač. Kako tvrdi njemački Bild, hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić njegova je prva želja, mada u klubu ne žele javno izlaziti s imenima.

Generalni menadžer Borussije Michael Zorc, na pitanje kojeg igrača žele dovesti na Westfalenstadion, odgovorio je zakopčan do grla.

'Ne želim govoriti o imenima i tako staviti pod pritisak nogometaše za koje smo zainteresirani. Mogu reći da gledamo nekoliko igrača koji su nam zanimljivi i svi oni su nam dostupni', kazao je Zorc u razgovoru za Bild.

No, isti list, pozivajući se na svoje izvore, tvrdi da je Ivan Klasnić Borussijina prva želja te da je već uspostavila kontakt s njim, a s obzirom na to da je njegov Nantes ispao u drugu ligu, odšteta za hrvatskog reprezentativca bila bi prihvaljiva. Isto tako, osim Klasnića, u igri je i Marko Pantelić.