ONI SU...

Evo što belgijski golgeter misli o hrvatskim braničima

09.10.2013 u 21:43

  • +3

Belgijska reprezentacija je stigla u Zagreb

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoić

Bionic
Reading

Napadač belgijske nogometne reprezentacije Romelu Lukaku priznao je da bi bio razočaran kad ne bi igrao u petak protiv Hrvatske u Zagrebu…

Igrač Chelseaja na posudbi u Evertonu u odličnoj je formi, a šanse da će u Maksimiru biti u udarnoj momčadi mu rastu i zbog činjenice da je ozlijeđen napadač Aston Ville Christian Benteke.

'Naravno da bih bio razočaran da ne zaigram. Zabio sam četiri gola u dvije i pol utakmice za Everton i u dobroj sam formi. No, izbornik je taj koji odlučuje, a na meni je da dam najbolje od sebe', istaknuo je Lukaku za belgijske medije.

Belgijska reprezentacija je u srijedu navečer sletjela na Pleso gdje ih dočekala skupina njihovih navijača što možete vidjeti u fotogaleriji.


'Nadam se da ćemo igrati dobro i pobijediti u petak. U ovim kvalifikacijama još uvijek nismo poraženi i moramo napraviti sve da tako i ostane. Igrat ću protiv jakih i iskusnih braniča, ali to me ne zabrinjava. Navikao sam na takve igrače u Premierligi', dodao je 20-godišnjak.

Hrvatska i Belgija sudarit će se u pretposljednjoj utakmici skupine A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Belgijanci su vodeći s 22 boda, pet više od naše reprezentacije i na pragu su plasmana na SP.