NE TREBA NI PUTOVNICA...

Promjena uoči Belgije, Štimac hitno pozvao golmana Rijeke

08.10.2013 u 21:35

Bionic
Reading

Iz stožera hrvatske nogometne reprezentacije došla je vijest o ozljedi Danijela Subašića, te je izbornik Igor Štimac reagirao pozivom u Rijeku

Hrvatska se u Zagrebu priprema za petak i ogled sa Belgijom, a vratar Monaca Danijel Subašić radio je smanjenim inenzitetom. No, zbog ozljede neće moći konkurirati za sastav i izbornik je za završnu pripremnu fazu pozvao vratara Rijeke Ivana Vargića.

'Ovo je zaista velika čast ali i velika odgovornost. Jako sam iznenađen, ali to je naravno pozitivno iznenađenje. No to je i velika stvar za klub. Ipak ja predstavljam Rijeku, cijeli naš klub, u dresu nacionalne reprezentacije i nadam se da ću taj poziv dostojno opravdati,' rekao je za klupsku stranicu Rijeke Vargić te se vratio na posljednju akciju kada je bio pozvan na put u Južnu koreju, ali nije mogao ići s reprezentacijom jer mu je bila istekla putovnica.

Sve do sučeve nadoknade i dinamovci su se u nedjelju 'zabijali' u sjajnog Vargića


'Nakon slučaja sa mojom putovnicom koju nisam mogao produžiti uoči odlaska u Koreju zaista sam mislio da više neće biti poziva od strane izbornika,' kaže uz smijeh 26-godišnji vratar iz Osijeka koji je ove sezone plijenio odličnim obranama u dresu Riječana.

Izbornik na dispoziciji osim Vargića ima i Stipu Pletikosu te Darija Krešića.