GOSTOVANJE U MAKEDONIJI

Bračun: Siguran sam da prolazimo dalje

15.07.2009 u 18:38

Bionic
Reading

Premda nisu bili uvjerljivi protiv Birkirkare, nogometaši Slaven Belupa vjeruju u sebe i u pobjedu protiv makedonskog Milana u drugom pretkolu Europske lige. Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 17 sati

Nogometaši Slaven Belupa stigli su u srijedu nešto prije 12 sati u Skoplje i smjestili se u hotel Aleksander. Let zrakoplovom iz zagrebačke zračne luke do Skoplja trajao je nešto više od sat vremena i bio je vrlo ugodan. Nakon ručka i laganog odmora 'farmaceuti' su autobusom krenuli put Kumanova i na stadionu Milana održali trening u vrijeme sutrašnje utakmice, a zatim se opet vratili u glavni grad Makedonije gdje će prenoćiti i pripremati se za sutrašnji ogled.

Trener Milivoj Bračun protiv makedonskog prvoligaša neće moći računati na Elvisa Kokalovića i Marija Gregurinu, no zato se u sastav vraća Stipe Lapić i najvjerojatnije će zauzeti jedno od mjesta u obrani protiv Milana. Kad je u pitanju prognoza protiv Makedonaca, koprivnički trener nije se htio zaletavati.

'Nisam dobar prognozer, no postoji globalni plan: na strani dati gol, kod kuće ga ne primiti. Siguran sam da prolazimo dalje.'

Susret drugog pretkola Europske lige protiv Milana na rasporedu je u 17 sati i bit će uživo prenošen na drugom programu HTV-a.