NEMA MIRA ZA 'KRALJEVE'

Realove pripreme - paparazzi i sobe za 600 eura

14.07.2009 u 09:18

Bionic
Reading

Španjolski nogometni velikan Real Madrid predvođen Cristianom Ronaldom doputovao je u Dublin na prvi dio priprema, a 'kraljevski klub' su dočekali kiša i niska temperatura, te brojni 'paparazzi'

Real je otišao iz Madrida gdje je posljednjih dana temperatura oko 35 stupnjeva celzijusa, dok je u Dublinu između 10 i 15 stupnjeva. Već na aerodromu u Dublinu, igrače španjolske momčadi je dočekalo mnoštvo fotoreportera koji su pokušali fotografirati portugalsku zvijezdu. Međutim, Ronaldo se pod velikom pratnjom osiguranja probio da autobusa.

Real će idućih devet dana biti smješten u luksuznom hotelu u okolici Dublina gdje će odraditi prvi dio priprema. U tom hotelu su boravile britanska kraljica Victoria i bivša zvijezda Grace Kelly. Real svaku sobu plaća 600 eura.

U Irsku su doputovali svi igrači izuzev Kake, Ikera Casillas, Sergio Ramos i Raula Albiola, koji su dobili nekoliko dana odmora više zbog nastupa na Kupu konfederacija.

'Tražili smo mirni hotel u kojem se možemo pripremati bez stresa,' poručili su iz Reala. No koliko su u tome uspjeli pokazuje i podatak da je u istom mjestu hotelske sobe rezerviralo i 40 britanskih novinara i fotoreportera koji će u stopu pratiti najskupljeg nogometaša na svijetu.