UDRUGA NAVIJAČA DINAMA

Peticija ide dok Mamić ne odstupi

14.12.2008 u 14:22

Bionic
Reading

Sukob BBB-a i izvršnog dopredsjednika Dinama ne prestaje. Nakon što je Udruga navijača izdala proglas o peticiji za smjenu Zdravka Mamića, sada su ponovo krenuli na vladajuću strukturu

Udruga navijača Dinama pokrenula je neki dan peticiju o smjeni Dinamove uprave, što je naljutilo čelnike zagrebačkoga kluba, koji su uzvratili izjavom da više neće biti karata za dotičnu udrugu, jer su svi oni huligani koji rade incidente u Europi.

Nismo trebali dugo čekati da se jave i najzagriženiji navijači Dinama, koji ni dalje ne odustaju od svojih zahtjeva za smjenom.

'Peticija ide dalje. Ona će se moći potpisivati na štandovima po svim gradovima Hrvatske i ići će sve dok Mamić ne odstupi. Iza peticije stoji 80 posto navijača Dinama. Što iz Udruge, što tzv. običnih navijača. Nama se spočitava da želimo izbaciti klub iz europskog natjecanja, a jedini put kada je Dinamo bio izbačen iz Europe (1994. godine,  op. a.), bilo je to zahvaljujući huliganu koji nas proglašava huliganom. Dotični je davio delegata utakmice, a Ćiro Blažević ga je pljunuo i psovao na francuskom jeziku. Dotični sve svaljuje na nas, a upravo je on kamen spoticanja svih navijača. Izjavom da nama više neće davati karte opet se stavio iznad kluba. Udruga broji 1500 članova i nisu svi huligani. Što se nas tiče, ne mora on nama davati karte, kupit ćemo ih u slobodnoj prodaji', rekli su nam u Udruzi.

Kako sad stvari stoje, do pomirbe neće tako lako doći. Svaka strana čvrsto drži svoju poziciju i ne želi uzmaknuti.