U LAŽI SU KRATKE NOGE

Nakon Mamićeva showa na srpskoj TV oglasili se navijači

06.09.2013 u 14:08

Bionic
Reading

Nakon što je Zdravko Mamić imao svoj novi show, ovog puta na srpskoj nacionalnoj televiziji, priopćenjem su se javili iz udruge Zajedno za Dinamo u kojem su demantirali neke navode izvršnog predsjednika Dinama

Dan prije gostovanje hrvatske nogometne reprezentacije u Beogradu u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se igrati u Brazilu, na RTS-u je gostovao Zdravko Mamić. Po tko zna koji put izvršni predsjednik Dinama svojim je izjavama podigao prašinu.

Tako se Mamić dotakao svog vrijeđanja ministra Jovanovića, govorio je o srpskoj reprezentaciji, svojoj ulozi u Dinamu… Iz udruge Zajedno za Dinamo reagirali su priopćenjem na izjave prvog čovjeka Dinama, a priopćenje pod radnim naslovom 'U laži su kratke noge' vam donosimo u cijelosti:

U maniri kafanskog zabavljača, kako bi stekao simpatije šire javnosti i skrenuo pozornost s bitnih tema, samozvani izvršni dopredsjednik GNK Dinama Zdravko Mamić u srpskoj je javnosti ponovo iznio čitav niz laži i obmana o poslovanju kluba.

Neistina je kako 'pomoć direktno za profesionalni sport ne postoji' i da se Grad Zagreb 'samo brine o objektima'. Ne samo što Zagreb financira održavanje stadiona i omladinsku školu, već financira i natjecanja i utakmice, kao i cjelokupne pripreme prve, profesionalne momčadi. Donedavno je i godinama putem javnih poduzeća javna vlast donirala Dinamo u milijunima, uglavnom bez pitanja i računa.

Mamić manipulira javnošću kada kaže 'kako on i sin nisu radili ni jedan posao s Dinamom', ubraja li u to i 'menadžiranje' i privatni ugovori s igračima Dinama? Mamić, njegov sin i ostala svita povezana s dotičnim 'upravljala je' igračima Dinama za vrijeme postojanja agencije MSA, i za vrijeme kad su tajni ugovori s igračima prebačeni na Marija Mamića, i nakon što su ugovori prebačeni na agenciju ASA. Zbog čega je prije tri godine s web-stranica agencije ASA nestao popis igrača Dinama (sada već bivših) koje je zastupao ili zastupa Mamićev sin Mario? Zbog čega to, ako je sve bilo u redu?
Zdravko Mamić laže kada kaže da voli Srbe i ostale manjine. Sjetimo se scene sa zagrebačke zračne luke otprije nekoliko godina, kada je navijače nazivao 'zavedenim muslimanima i Srbima'. Zar se tako iskazuje ljubav prema sugrađanima druge vjere i nacije?

Ostale laži i manipulacije Zdravka Mamića nećemo ni komentirati, jer su odraz konfuznog stanja psihe čovjeka koji očito sve teže razaznaje zbilju od mašte.'