EL CLASICO

Eto'o i Messi potopili Real Madrid

13.12.2008 u 23:58

Bionic
Reading

U 157. 'el clasicu' Barcelona je na svom stadionu Camp Nou pobijedila madridski Real sa 2:0. Oba pogotka pala su u samom finišu utakmice. Prvo je Eto'o u 83. minuti doveo Barcu u vodstvo, a Messi je u sučevoj nadoknadi potvrdio pobjedu

Real Madrid je uspio 83 minute držati bod u Barceloni, no nakon toga je popustila obrana 'kraljevskog kluba' i dva pogotka primila u završnici. Barcelona je sasvim zasluženo slavila. Imali su prilike, dominirali su na terenu, a i završna statistika ide im u prilog. I Real je imao svoje prilike, a najveću je imao u prvom dijelu Drenthe, koji se sam našao pred Valdesom, ali je golman Barcelone uspio obraniti siguran pogodak.

U nastavku je Barcelona još više pritisnula, a povesti su mogli već u 70. minuti, no Eto'ov udarac iz najstrože kazne u 70. minuti uspio je briljantno obraniti Casillas. Ipak, sve dobro što su gradili u Realu su prosuli pred sam kraj utakmice. Prvo se Eto'o u 83. minuti odlično snašao u petercu Reala i koljenom postigao pogodak, da bi u sučevoj nadoknadi Messi samo povećao vodstvo i zapečatio pobjedu Barcelone na 2:0.